Psykoterapeut kursus & Uddannelse

Metakognitive Kurser & Uddannelser

Psykoterapeuterne har stor erfaring med at holde kurser i den Metakognitive metode. Vores kurser og uddannelser er målrettet fagfolk, kommuner, virksomheder, plejefamilier, pædagogisk personale, samt til dig som gerne vil lære mere om den metakognitive metode.

Hos Psykoterapeuterne får du ikke kun en grundig forståelse for den relevante teori, men du får også træning i, at bruge metoderne og de redskaber, som knytter sig dertil.

Vi afholder vores kurser og uddannelser på vores uddannelsessteder på henholdsvis Aarhus, Nykøbing F. og Køge samt ude på Jeres arbejdsplads. Kontakt os for tilbud på kursus eller uddannelse afholdt på Jeres arbejdsplads.

Kurser & uddannelser

Flere datoer

Introduktion til
Den Metakognitive Metode

Metakognitivt kursus
3 undervisningsdage
24 lektioner

6.200 kr

Flere datoer

Certificeret
Metakognitiv
StressCoach

1/2-årig metakognitiv uddannelse
12 undervisningsdage
96 lektioner

24.500 kr.

Flere datoer

Børn & Unge coach uddannelse

4 måneders uddannelse
12 undervisningsdage
96 lektioner

24.500 kr

Flere datoer

Certificeret Metakognitiv Uddannelse

1-årig metakognitiv uddannelse
24 undervisningsdage
192 lektioner

 

45.000 kr.

Flere datoer

Certificeret Metakognitiv Psykoterapeut

104 kursusdage
916 lektioner

Undervisning af psykologer & certificerede psykoterapeuter MPF

Fuld forplejning inkl. Frokost
Eksamen inkl. Certificering

45.000 kr. pr. år

Fysisk undervisning

Selvom underviserne hos Psykoterapeuterne har stor erfaring med online-undervisning, skal der ikke herske den mindste tvivl om, at vi anser fysisk undervisning for at være langt overlegen. Vi gør derfor vores yderste for at afholde undervisningen i fysiske rammer.

Overblik og gennemsigtighed

Når man tager en psykoterapeutisk uddannelse kan det ofte være svært at gennemskue, hvad uddannelsen og undervisningen indeholder. Hos Psykoterapeuterne har vi gjort en dyd ud af overblik og gennemsigtighed. På vores uddannelser kan du se, hvad undervisningen indeholder helt ned på time-niveau.

Struktur og fleksibilitet

En gennemstruktureret uddannelse giver efter vores erfaring den bedste lærings-oplevelse. Derfor er struktur en hjørnesten hos Psykoterapeuterne. Dertil skal det siges at vores elever er rigtigt gode til at dele deres læringserfaringer, hvilket sætter os i stand til løbende at optimere undervisningen. Vores mantra er at struktur er en grundpille, men vi er altid lydhør for forslag til optimering.

Kursus i Køge, København og Aarhus

Psykologiske kurser & uddannelser

Vi afholder psykologiske kurser hos kommuner og virksomheder samt afholder coach-, terapeutiske og psykoterapeutiske uddannelser i henholdsvis Aarhus, Nykøbing F. og København.

Den gyldne standard

Vi går målrettet efter at være den gyldne standard på vores felt. Vi ved at det kan aflæses direkte i den stolthed vores medarbejdere og studerende udviser ved at være associeret Psykoterapeuterne. Vi ser det som vores opgave at hæve, og holde, standarden højt. På alle niveauer.

Den gode oplevelse

At studere handler først og fremmest om at tilegne sig teoretisk viden og kompetencerne til at omsætte den viden til handling. Men man må ikke underkende vigtigheden af, hvilket miljø læringen foregår i. Og foregår under.

At studere skal ses som en helhedsoplevelse.

Det terapeutiske sølvfad

Jo flere værktøjer man har i værktøjskassen, desto bedre er man rustet til kommende udfordringer. Hvis værktøjet er i orden, vel at mærke, for der findes så utroligt mange psykologiske retninger og værktøjer og nogle bedre end andre. Det er vores ambition at samle og udbyde de bedste redskaber hos os. Vi kalder det vores terapeutiske sølvfad og du er altid velkommen til at tage for dig af retterne.

Kompetence-orienteret tilgang

Du kan læse alle de bøger om at cykle du vil, du kommer stadig til at vælte første gang du sætter dig op. Det samme gælder teoretisk psykologisk viden. Viden har først værdi når den kan omsættes til handling. Og det er netop derfor at vi bruger meget energi på at gøre vores undervisning kompetence-orienteret.

Overblik og gennemsigtighed

Når man tager en psykoterapeutisk uddannelse kan det ofte være svært at gennemskue, hvad uddannelsen og undervisningen indeholder. Hos Psykoterapeuterne har vi gjort en dyd ud af overblik og gennemsigtighed. På vores uddannelser kan du se, hvad undervisningen indeholder helt ned på time-niveau.

” Det har været mega spændende! “

– Lasse, Skive kommune