Vivi 

Certificeret Metakognitiv Psykoterapeut MPF

Tlf.: 30 24 91 00

E-mail: kontakt@psykoterapeuterne.com

Jeg hedder Vivi Emborg Hjortflod. Jeg er uddannet certificeret Neokognitiv Psykoterapeut med speciale i Metakognitiv terapi. (Level IV/højeste niveau)

Jeg er ligeledes uddannet Danish Addiction Counselor (DAC) og har i nogle år arbejdet som misbrugsbehandler og pårørende behandler med udgangspunkt i den Kognitive Adfærdsterapi.

Derudover er jeg uddannet ACT terapeut hos Kognitiv Gruppen i Århus og har en Akademiuddannelse i ledelse med hovedvægt på organisation og arbejdspsykologi og systemisk coaching i organisationer og har praktiseret ledelse i 15 år.

Udover at undervise hos Psykoterapeuterne arbejder jeg på 6. år i en kommune, hvor jeg underviser sygemeldte borgere med stress, angst, depression og PTSD i gruppeforløb. For samme målgruppe har jeg også individuel -og parforløb.

I mit arbejde tager jeg udgangspunkt i de kognitive teorier indenfor 2. og 3. bølge og gør i de fleste tilfælde brug af den metakognitive tilgang (MCT), Motivational interviewing (MI) og Acceptance and Commitment Therapi (ACT)