Lizl Rand

Lizl Rand

Psykoterapeut MPF

30 24 91 00

E-mail

Jeg er oprindeligt uddannet journalist og har været chefredaktør og topleder i mange år i mediebranchen. Da jeg som yngre fik stress og angst blev jeg nysgerrig efter at blive klogere på hvorfor og uddannede mig derfor til psykoterapeut. Jeg brugte min viden som en slags lederuddannelse mens jeg arbejdede med avis og magasiner.

For syv år siden tog jeg springet og sagde mit eftertragtede job op for at bruge mig selv på en ny måde og har siden været selvstændig som privatpraktiserende psykoterapeut samt underviser hos blandt andet Teknologisk Institut og Psykiatrifonden. Meningen med mig er at formidle viden og værktøjer og derfor trives jeg så godt med mit virke.

Jeg har skrevet ”Kom stærk ud af din angst – en personlig beretning om at lige en succes udenpå og være bange indeni” samt pårørendebogen ”Tæt på krise og sygdom – kunsten at gøre en forskel og passe på sig selv”.

Jeg er 53 år, har en datter på 27, en kæreste og bor i Hørsholm. Når jeg har fri synger jeg i gospelkor, lytter til musik, svømmer og går i naturen. Du kan læse mere om mig her: www.lizl.dk

De bedste hilsner

Lizl Rand
Psykoterapeut MPF